Under kategorin Företag i administrationsportalen ser du en översikt över registrerad information om ditt företag och en översikt över alla kontakter som är knutna till ditt företag och vilka rättigheter kontakterna har.

ÖVERSIKT

• Företagsdetaljer
  • Faktureringsinformation
  • Anställda
  • Kontakter

Företag - Detaljer

• Namn: Företagets namn
  • Beskrivning: Ytterligare beskrivning av företaget, till exempel bransch
  • Företagsregister-ID: Företagets registrerade organisationsnummer
  • Adress: Företagets registrerade adress
  • Huvudkontaktperson: Företagets

Vad du kan ändra och vad som händer när du ändrar innehållet i företagsdetaljerna

Endast användaren med rollen huvudkontaktperson har rättigheter att ändra företagsdetaljerna.

1. Namn:
    1. Företagets administrationsrum får uppdaterat namn.
  2. Beskrivning:
    1. Företagets beskrivning uppdateras.
  3. Företagsregister-ID:
    1. Företagets registrerade organisationsnummer uppdateras.
  4. Adress:
    1. Företagets registrerade adress uppdateras.
  5. Huvudkontaktperson:
    1. Företagets registrerade superanvändare uppdateras.
    2. Rättigheter för superanvändare:
      1. Kan ändra företagsinformation
      2. Kan ändra fakturainformation
      3. Kan skapa inbjudningslänkar på uppdrag av annan användare
      4. Ser översikt över alla registrerade användare kopplade till företaget
      5. Kan ändra rättigheter på alla registrerade användare
    3. Rättigheter för tidigare superanvändare reduceras:
      1. Kan inte ändra företagsinformation
      2. Kan inte ändra fakturainformation
      3. Kan inte skapa inbjudningslänkar på uppdrag av annan användare
      4. Ser endast översikt över registrerade användare som de har bjudit in
      5. Kan inte ändra rättigheter på administratörsanvändare

Företag - Faktureringsinformation

• Mottagare: Företagets kontaktperson för fakturor
  • Fakturaadress: Företagets fakturaadress

Vad du kan ändra och vad som händer när du ändrar innehållet i fakturainformationen

Endast användaren med rollen huvudkontaktperson har rättigheter att ändra fakturainformation.

1. Mottagare:
    1. Företagets representant för fakturaärenden ändras.
  2. Fakturaadress:
    1. Företagets fakturaadress uppdateras.

Företag - Anställda

Lista över användare med administratörsrättigheter som är knutna till ditt företag.

Detta är oftast anställda användare och andra privilegierade användare kopplade till ditt företag.

Det är licensgrund för alla användare med dessa rättigheter.

Vad kan användare med anställningsnivå utföra?

• Kan ha extern kommunikation med andra användare utanför sitt eget företag
  • Kan bjuda in nya kontakter
    • Kan skapa inbjudningslänkar för registrering med BankID
      • Metod för massinbjudan till alla dina kontakter från dig via din e-post, fagsystem, etc.
    • Kan bjuda in kontakter via administrationsrummet utan BankID
      • Metod för att bjuda in en kontakt i taget, där inbjudan skickas ut från Verjis system.
  • Kan skapa signeringsuppdrag för krypterad signering av dokument i rum
  • Kan höja rättigheter för standardanvändare till administratörsrättigheter
  • Kan öppna kontaktkortet för anslutna standardanvändare under "Kontakter" och se kontaktens uppgifter
  • Kan ta bort kopplingen till användare från ditt företag
  • Kan inte ta bort användare permanent, detta måste kontakta support för att utföra eftersom en användare kan ha flera företagskopplingar
  • Kan inte ta bort administratörer från företaget
  • Kan inte ändra rättigheter för en annan administratörsanvändare
  • Kan ladda ner säkerhetspaketet från administrationsportalen

Priser och funktionsöversikt för Verji krypterad kommunikation

Inne på kundkortet kan användare med anställningsnivå:

• Ta bort kopplingen till kontakten från ditt företag
  • Höja rättigheter för din kontakt från standard till administratör i ditt företag.
  • Detta bör endast göras för anställda och eventuella andra kontakter, såsom styrelseledamöter.

Företag - Kontakter

Lista över kontakter med standardtillgång som är kopplade till ditt företag.

Detta är oftast dina kunder, klienter, leverantörer och andra samarbetspartners.

Det är normalt sett inte licensgrund för dessa användare.

OBS! Användare med standardtillgång kan också vara anställda med begränsad tillgång, som endast ska kommunicera med företagets interna anställda och inte ha extern kommunikation med andra kontakter än de med "Administratör/Person"-rättigheter. Det är licensgrund för dessa användare. Läs mer om licensgrund här: Villkor

Vad kan användare med kontaktnivå utföra?

• Kan ha kommunikation med kontakter som är anställda i ditt företag
  • Kan kommunicera med den som bjöd in dem
  • Kan ladda ner säkerhetspaketet från administrationsportalen

Priser och funktionsöversikt för Verji krypterad kommunikation

Tags:

Portalen, Företag, personer, inbjudningar