För att kunna ta bort meddelanden i rum måste du vara registrerad med rollen "admin".

Om du är admin och vill ta bort ett meddelande kan du följa videoguiden här eller textguiden under videon:

Text guide:

1. Hitta meddelandet/filen du vill ta bort.
  2. Håll muspekaren över meddelandet och klicka på de tre prickarna som visas.
  3. Klicka på "Ta bort".
  4. Klicka på "Ta bort" igen. Detta kommer att ta bort meddelandet permanent, så var försiktig med vad du tar bort.

Nyckelord:

Ta bort, radera, ta bort, delete, ta bort, ta bort felaktig meddelande, felaktigt skickat innehåll, filer, meddelanden, synlighet, bilagor