Varsler

1. Tryck på ditt namn längst upp till vänster.

2. Tryck på "Alla inställningar"

Här kan du anpassa aviseringar för din Verji-konto.

• Aktivera/avaktivera aviseringar
  • Här kan du aktivera eller inaktivera aviseringar för din Verji-konto.
  • Skrivbordsaviseringar
  • Välj om du vill ha skrivbordsaviseringar.
  • Visa meddelande i skrivbordsavisering
  • Välj om du vill att skrivbordsaviseringen ska visa meddelandet.

Se separata hjälpartiklar genom att klicka på länken. (Visningsnamn och nyckelord)

Av

VisuellVisuell + ljud
Meddelanden i en-till-en-samtalDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp

Krypterade meddelanden i privata samtal
Du får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
Meddelanden i gruppsamtalDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
Krypterade meddelanden i gruppsamtalDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
Meddelanden som innehåller mitt visningsnamnDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
Meddelanden som nämner mitt användarnamnDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
Meddelanden som innehåller @rumDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
Meddelanden som innehåller nyckelordDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
När jag blir inbjuden till ett rumDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
AnropsinvitasjonDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
Meddelanden från botsDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp
När rum uppgraderasDu får inte aviseringAviseringen visasAviseringen visas och ljud spelas upp

Nyckelord:

Varsler