När en inbjuden användare skickar meddelanden till mig får jag inte dessa, men de kan se vad jag skickar.

Detta har vi upplevt när någon har ignorerat en användare. Detta kan ske på flera sätt; antingen genom att man har gått in på användarinformationen och valt Ignorera, eller genom att man har blivit inbjuden till ett rum och valt Avböj och ignorera användaren.

Upphäv ignorering

Gå in i ett rum där denna användare är och tryck på (i) längst upp till höger.

Välj personer och klicka på användarens namn.

Längst ner under inställningar ska det finnas ett val Upphäv ignorering, klicka på detta.

Nyckelord: Ignorera, tar inte emot meddelanden