När du skickar och tar emot krypterade meddelanden eller filer kan det ibland uppstå behov av att ge enkla återkopplingar till den du kommunicerar med.

Ibland kan det vara bra att använda olika emojis för att ge status på kommunikationen för eget bruk.

Det finns en stor mängd emojis att välja mellan, här kan du rulla ner för att se alla. Efter hand som du använder den här funktionen kommer de emojis du använder mest att placeras högst upp under "ofta använda".

Det är ofta enklast att använda sökfältet.

Här är några exempel:
  • Tumme upp (thumbsup) för att bekräfta att du håller med om något
  • Bock (check_mark) för att bekräfta att något är utfört
  • Timglas (hourglass) för att visa att något är under arbete
  • Anteckningsbok (notebook) för att referera till en anteckning i ett fagsystem
  • Termometer (thermometer) för att referera till sjukskrivning
  • Pengar (money) för att referera till lön/utbetalning
  • Telefon (phone) för att referera till samtal
  • Kalender (calendar) för att referera till en deadline
  • Nål (pushpin) för att komma ihåg något
  • Flagga (flag) för att sätta prioriteringar

Nyckelord:

Emoji varför använda skickade mottagna