Säkerhetsinställningar blockerar nedladdning av filer

Som en del av standard säkerhet i webbläsare blockeras vissa filtyper eftersom de kan innehålla skadligt innehåll. För att tillåta dessa nedladdningar i Verji måste du godkänna att du litar på det som laddas ner.Vi rekommenderar att du använder en officiell antivirusprogramvara för extra säkerhet, annat än den som medföljer din maskin.

Chrome

Godkänn allt innehåll från client.prod.verji.app

Genväg: chrome://settings/content/insecureContent

• Öppna inställningarna i Chrome genom att klicka på de tre punkterna högst upp till höger i  webbläsaren.
  • Välj Integritet och säkerhet.
  • Välj Webbplatsinställningar.
  • Välj client.prod.verji.app
  • Välj verji.app
  • Under rullgardinsmenyn för Otryckt innehåll välj Tillåt

Edge

Godkänn allt innehåll från client.prod.verji.app

Genväg: edge://settings/content/insecureContent

• Öppna inställningarna i Edge genom att klicka på de tre punkterna högst upp till höger i  webbläsaren.
  • Välj Kakor och webbplatser.
  • Välj Otryckt innehåll.
  • Tryck på Lägg till-knappen under Tillåt.
  • Skriv in client.prod.verji.app och tryck på Lägg till-knappen.