För en skriftlig guide, titta under videon.

Skicka inbjudan till en användare igen via Portalen i Verji

1. Tryck på ditt användarikon längst upp i vänstra hörnet för att öppna menyn
  2. I menyn trycker du på "Portal"
  3. Logga in på portalen
  4. Tryck på "Invitations"
  5. Tryck på "Invitations without BankID"
  6. Härifrån kan användare som har blivit inbjudna men inte aktiverade (gul status) få inbjudan skickad igen
  7. Om du bara vill se de oaktiverade kan du kryssa i "Hide completed" (valfritt)
  8. Tryck på knappen "Re-invite" till höger om användaren
  9. Det är viktigt att kontrollera e-postadress och telefonnummer, och om något är fel, ändra detta innan du skickar den nya inbjudan
  10. Användaren har nu fått inbjudan skickad igen till den registrerade e-postadressen som användaren skapades med.