Denna guide visar hur du bokmärker och skapar en ikon på skrivbordet

Bokmärkning:

1. Gå till https://prod.verji.app/.
  2. Klicka på stjärnan till höger i adressfältet i din webbläsare.
  3. Välj "Lägg till bokmärke".
  4. Klicka på "Klar".
  5. Bokmärket sparas i bokmärkesraden. Om bokmärkesraden inte är synlig, tryck på "Shift+Ctrl+B" eller klicka på de tre prickarna uppe till höger i webbläsaren, håll muspekaren över "Bokmärken" och välj sedan "Visa bokmärkesrad".

Skapa en ikon på skrivbordet för Verji

1. Högerklicka på skrivbordet.

2. Välj Ny och sedan Snarväg.

3. Skriv in https://prod.verji.app/ i fältet och klicka på Nästa.

4. Ange ett namn för ikonen, till exempel https://prod.verji.app, och klicka på Slutför.

5. Ange ett namn for denna genvæg t.ex.: verji och klicka sedan på slutfor.

6. Om du vil ha det i akticitetsfaltet. klicka och håll ned genvagen och dra den sedan ner till aktivitetsfaltet.
  7. Den kommer nu att kopplas till webblaseren som ar standard førdin dator.

https://prod.verji.app

https://portal.prod.verji.app/invitation

Taggar:

Snarväg, ikon, skrivbord, Aktivitetsfält, standardwebbläsare