Slik bokmerker du og lager snarvei på ditt skrivebord.

Bokmerke

1. gå til https://prod.verji.app
  2.  Klikk på Stjernen til høyre i nettleserens adressefelt.
  3. Klikk på "legg til bokmerke"
  4. Klikk "ferdig"
  5. Bokmerke vil være på bokmerkerad, hvis den bokmerkeraden ikke er synlig så klikk "Shift+Ctrl+B" eller gå til de 3 prikken oppe til høyre i nettleseren, holde musepekeren over bokmerker og deretter klikk på "Vis Bokmerkerad"

Snarvei på skrivebord

1. Gå til ditt skrivebord
  2. Høyre klikk med musen på skrivebordet.
  3. Gå til ny og klikk Snarvei
  4. Skriv inn i feltet https://prod.verji.app og klikk neste
  5. Skriv inn et navn på denne snarveien feks: Verji og deretter klikk på fullfør.
  6. Hvis du vil ha den i oppgavelinjen. Klikk og hold på snarveien og deretter dra den ned til oppgavelinjen
  7. Den vil nå bli festet til den nettleseren som er standar for din datamaskin

https://prod.verji.app

https://portal.prod.verji.app/invitation

Stikkord:

Snarvei, bokmerke, bokmerk, bokmerkerad, oppgavelinje, snarveilinje