Det finns två sätt att ändra textstorlek, antingen i Verji eller generellt i din webbläsare.

• För att ändra textstorlek i Verji, klicka på ditt namn uppe till vänster och välj textstorlek under "Inställningar" och "Utseende".
  • För att ändra textstorlek i webbläsaren, håll ner CTRL-tangenten och tryck + eller - för att förstora eller förminska. Om du har en extern mus med ett hjul kan du rulla på hjulet samtidigt som du håller ner CTRL-tangenten.

Nyckelord: text, typsnitt, storlek, öka, minska, anpassa, font, textstorlek