Använder du fjärrserver/ASP-miljö?

• Dataleverantören måste lägga till webbplatsen som en betrodd webbplats för att skicka och ta emot krypterade datapaket, s.k. "whitelisting" eller "trusted domain".

Använder du inte fjärrserver/ASP-miljö?

• Du använder troligen antivirusprogramvara som blockerar åtkomst till webbplatsen.

Om Verji blockeras av F-Secure se här

Du måste lägga till https://prod.verji.app som en betrodd domän i brandväggsinställningarna för ditt antivirusprogram.

Hur man gör detta exakt varierar mellan olika antivirusprogram, men oftast finns det en guide på webbplatsen hos leverantören av det antivirusprogram du använder.

Sökord

Domän blockerad blockerad farlig säker sida domän ASP whitelisting fjärrserver extern inloggning