Om du får meddelandet "Invalid login attempt" vid inloggning innebär detta oftast att antingen fel användarnamn eller lösenord har angetts.

Du måste använda användarnamnet från inbjudnings-e-posten vid aktivering, inte e-postadressen.

Efter att du har aktiverat ditt konto kan du använda både användarnamn och e-postadress som inloggningsnamn.

För nya användare måste det tillfälliga lösenordet som anges i inbjudnings-e-posten användas, och för befintliga användare måste lösenordet som skapades vid aktiveringen användas.

Stikkord

Jag kan inte logga in, logga, inloggning, invalid login attempt