Dersom du får "Invalid login attempt" under innlogging betyr dette i de fleste tilfeller at enten feil brukernavn eller passord er oppgitt.

Du må benytte brukernavn fra invitasjons-e-posten under aktivering, ikke e-postadresse.

Etter at du har aktivert kan du benytte både brukernavn og e-postadresse som innloggingsnavn.

For nye brukere må en benytte midlertidig passord oppgitt i invitasjonse-post, og for eksisterende brukere må en benytte passordet som en opprettet under aktivering.

Stikkord

Jeg får ikke logget inn log logge logger invalid login attempt