Husker du eller en av dine kontakter ikke hva innloggings adressen til Verji er?
Benytt lenken under eller send den til dine kontakter slik at de kan logge seg inn.

https://prod.verji.app

Vi anbefaler å lage et bokmerke av denne lenken eller lag snarvei til skrivebordet.

Hvis du har en hjemmeside anbefaler vi at du lager en innloggingsknapp til Verji.
Da kan du og dine kontakter enkelt finne frem for å logge på Verji.

Hvis du trenger hjelp til dette så skal vi selvsagt veilede deg.
Nyttige kunderessurser for å gjøre dette finner du i lenken under.
Kunderressurser Verji

Når du eller dine kontakter har har kommet frem til innloggings siden til Verji, men har glemt passordet kan en bruke glemt passord funksjonen. Se løsningsforslag under.
https://rosberg.freshdesk.com/nb-NO/support/solutions/articles/80000602180

Stikkord:
Innlogging, Verji side, logge inn, pålogging, logge på, nettside, nettsiden, Verji app,