For en skriftlig guide se under videoen

Ved siden av ditt brukernavn er et valg "Administrere konto".

Logg på med bruker, her kan du endre e-post og telefonnummer.

Når du er ferdig trykker du på Verji logoen øverst i venstre hjørnet, som sender deg tilbake til Verji klienten.

Dersom noe går galt

Det er viktig at du er på samme enhet når du går gjennom prosessen med å endre e-post adresse, å ha Verji på PC/Mac og e-post på telefon gjør at disse enhetene ikke snakker sammen og endringen vil feile.

Stikkord:

Telefon endre nytt bytte feil