Varsel om uleste meldinger

Hvis noen har sendt deg et vedlegg eller en melding i Verji og denne står ulest i mer enn 10 minutter, sendes et e-postvarsel til e-postadressen som er tilknyttet din Verji-konto.

Om du ikke mottar e-posten, skyldes det muligens at du har trykket "avmeld" i en tidligere sendt varsling. Dette fører til at e-postvarsling blir skrudd av i Verji.

For å skru på e-postvarsler gå til Alle innstillinger > Varsler.

Sjekk under innstillinger i Verji at "Aktiver varsler for denne konto" er slått på.

Hjelp med skrivebordsvarsler? Les her

Hjelp til andre typer varsler? Les her

Stikkord:

E-post, E-post ulest melding, E-postvarsel, Meldingsvarsel, tillate varsel