Hur du uppdaterar din webbläsare beror på vilken webbläsare du använder.

Chrome:

1. Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet.
  2. Välj "Inställningar".
  3. I menyn till vänster klickar du på "Om Chrome", som är det nedersta alternativet.
  4. Chrome kommer nu automatiskt att söka efter en ny uppdatering och installera den.

Chrome är nu uppdaterad.

Firefox:

1. Klicka på de tre strecken i det övre högra hörnet.
  2. Välj "Inställningar".
  3. Välj "Allmänt" och bläddra ner tills du hittar "Firefox-uppdateringar".
  4. Här kan du uppdatera Firefox genom att klicka på "Starta om för att uppdatera Firefox". Firefox är nu uppdaterad.

Edge:

1. Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet.
  2. Välj "Inställningar".
  3. I menyn till vänster klickar du på "Om Microsoft Edge", som är det nedersta alternativet.

4. Edge kommer nu automatiskt att söka efter en ny uppdatering och installera den.

Edge är nu uppdaterad.

Safari:

Safari-uppdateringar ingår i versionsuppdateringar av macOS. För att uppdatera Safari måste du därför uppdatera din Mac.

1. Klicka på Apple-logotypen i det övre vänstra hörnet.
  2. Välj "Systeminställningar".
  3. Välj "Programvaruuppdateringar".
  4. Om det finns en ny version visas den och du kan klicka på "Uppgradera nu".

Din Mac kommer nu att börja uppdateras till den senaste versionen.

Obs: Om du har en äldre MacBook kan du kanske inte uppdatera din Mac till den senaste versionen av macOS. Här är en lista över Mac-datorer som stöder den senaste uppdateringen av macOS Monterey:

• MacBook Tidig 2016 och nyare
  • MacBook Air Tidig 2015 och nyare
  • MacBook Pro Tidig 2015 och nyare

För att se vilken typ av Mac du har:

1. Klicka på Apple-logotypen i det övre högra hörnet.
  2. Välj "Om den här datorn".

Här visas typen av Mac och årgången.

Om din Mac är äldre än de som anges ovan kan du inte uppdatera din Mac till den senaste versionen av macOS.