För en skriftlig guide, se under videon.

Hur man lägger till och använder nyckelord i Verji.

Så här lägger du till dina nyckelord och vad som händer när det är gjort.

1. Klicka på ditt namn i Verji.
  2. Klicka på "alla inställningar".
  3. Klicka på "aviseringar".
  4. Aktivera aviseringar för detta konto måste vara på.
  5.  Klicka på "nyckelord".
  6. Skriv in nyckelord som du vill få extra aviseringar om, separerade med kommatecken.

När någon skriver ett meddelande som innehåller ett eller flera av de nyckelord du har lagt till kommer personen eller rummet som innehåller nyckelordet att markeras med rött och du kommer att få en avisering om detta.

Själva texten kommer att visas i rött för att göra den lätt att hitta i en längre konversation.

Nyckelord, aviseringar, betona viktigt meddelande