Hur aktiverar jag Verji

Se denna instruktionsvideo här eller följ stegen nedan.

1. Gå till din e-post och hitta inbjudan från följande avsändare: service@verji.com.                                                               I ämnesfältet står det:                                                                                                                                                          "[Personnamn] har bjudit in dig till en konversation i den säkra kommunikationslösningen Verji."
  2. I e-posten har du ett användarnamn och ett tillfälligt lösenord som ska användas.
  3. Kopiera ditt användarnamn (dubbelklicka för att markera, högerklicka och välj "kopiera").
  4. Klicka på länken en gång: "Klicka här för att aktivera ditt användarkonto (viktigt att du inte dubbelklickar)".
  5. Du ska nu vara på webbplatsen https://prod.verji.app.
  6. Klistra in ditt användarnamn i fältet "användarnamn" (klicka i fältet, högerklicka och välj "klistra in").
  7. Gå tillbaka till din e-post.
  8. Kopiera det tillfälliga lösenordet (dubbelklicka för att markera, högerklicka och välj "kopiera").
  9. Gå till fliken i din webbläsare som heter "Verji".
  10. Klistra in ditt tillfälliga lösenord i fältet "lösenord" (klicka i fältet, högerklicka och välj "klistra in").
  11. Tryck "Logga in".
  12. Du har nu kommit till aktiveringsbilden där du måste verifiera dig.
  13. Du har fått en ny e-post.
  14. Du har fått en SMS-kod om personen som bjöd in dig har valt detta.
  15. Gå till din e-post och hitta e-posten från service@verji.com med ämnesfältet "Verji aktiveringskod".
  16. Kopiera din aktiveringskod (dubbelklicka för att markera, högerklicka och välj "kopiera").
  17. Gå till fliken i din webbläsare som heter "Verji".
  18. Klistra in din aktiveringskod i fältet "E-post-kod" (klicka i fältet, högerklicka och välj "klistra in").
  19. Skriv in mottagen SMS-kod i fältet "SMS-kod" om detta krävs.
  20. Skapa ett nytt lösenord i fältet "nytt lösenord" som måste innehålla:
    • Minsta längd på 8 tecken
    • Stora och små bokstäver
    • Siffror
    • Specialtecken som t.ex. ! ? : + -
  21. Skriv in det nya lösenordet igen i fältet "bekräfta lösenord".
  22. Bekräfta användaravtalet.
  23. Tryck "Aktivera".
  24. Du har nu aktiverat ditt konto och loggas in i Verji.
  25. Acceptera eventuella rumsinbjudningar som finns i listan till vänster.
  26. Bokmärk webbplatsen https://prod.verji.app så att du har den tillgänglig nästa gång du ska använda Verji.

Stikkord:

Aktivera, aktivering, användare, ny användare, installera, aktiveringskod, SMS-kod, bjuda in, inbjuden, starta, komma igång