När du är inne i administrationsportalen och klickar på "Inbjudningar utan BankID" får du en lista över de du har bjudit in utan BankID.

Dessa kategoriseras med hjälp av färgkoder. Färgkoderna visar hur långt in i aktiveringsprocessen dina användare är.

Grön färgkod: Användare har slutfört aktiveringen av Verji och kan använda den.

Gul färgkod: Inbjudan till Verji har skickats ut till användare, men de har inte påbörjat aktiveringen.

Röd färgkod: Användare har påbörjat aktiveringsprocessen, men har inte slutfört den.**