För nya användare är det lösenordet i inbjudnings-e-posten som ska användas.

För aktiverade användare är det lösenordet som skapades under aktiveringen som ska användas.

För aktiverade användare kan man använda "Glömt lösenord".

Ange då den e-postadressen som är kopplad till kontot (samma som inbjudnings-e-posten skickades till) och välj "Skicka mig en länk för att ändra lösenord".

Du kommer då att få ett e-postmeddelande med en länk för att återställa lösenordet. Lösenordet återställs när alla steg har genomförts.

Stikkord:

Jag kommer inte ihåg lösenordet, glömt, nytt, behöver återställas, återställ