Denne hjelpeartikkelen forutsetter at du har mottatt e-post for å endre passord for til Verji bruker.
Har du ikke

Hvordan endre passord

Steg 1: Åpne e-posten du har mottatt fra service@verji.com med emnefelt "Endre Verji passord"

• Dersom du ikke finner den i innboksen din, ber vi deg sjekke søppel e-posten din

Steg 2: Klipp på knappen markert "Endre passord"

Steg 3: Fyll inn korrekt informasjon i feltene under

NB! Passordet minimum være 8 tegn langt, inneholde store og små bokstaver, tall og spesialtegn

Steg 4: Klikk knappen markert "Reset"

Steg 5: Klikk på lenken "Click here to log in." som vist i bildet under