For nye brukere er det passord i invitasjons-e-post som skal benyttes.

For aktiverte brukere er det passordet en opprettet under aktivering som skal benyttes.

For brukere som er aktiverte kan en benytte "Glemt passord".

En oppgir da den e-postadressen som er tilknyttet kontoen (den samme en fikk invitasjons-e-post til) og velger "Send meg lenke for endring av passord".

En vil da motta en e-post med en lenke for å tilbakestille passord på e-post. Passordet tilbakestilles når en har gått gjennom alle stegene.

Stikkord

Jeg husker ikke passord glemt nytt trenger tilbakestilles tilbake stilles