Ansatte som er invitert til Verji må få brukernivået sitt endret for å få økte rettigheter for å gjøre flere administrative handlinger.

Se videoen eller følge skriftlig guide under.

Følg disse stegene for å endre brukernivå

1. Åpne Verji
  2. Klikk på navnet ditt øverst i venstre hjørne
  3. Klikk på "Portal" i nedtrekks-menyen
  4. Klikk på "Company" til venstre på skjermen
  5. Klikk på "CONTACTS"
  6. Valgt invitasjonsmetode og tilknytning vil endre visningen
    1. Personer invitert med "Company"-lenke vises under firmanavnet personen er tilknyttet.
    2. Personen invitert med "Person"-lenke vises som personens navn.
  7. Klikk "Open" når du har funnet korrekt firma/person
  8. Klikk "Change user type
  9. Bekreft at korrekt er valgt ved å trykke "Change user type"

Brukeren har nå fått endret brukertype og har økte rettigheter.

Brukeren vil blant annet kunne

Stikkord: Admin tilgang reassign ansatt endre brukertype, endre rolle