Etter hvert som dine kontakter registrerer seg med lenken, må de godkjennes av deg

Dette gjøres fra administrasjonsportalen

1. Åpne Verji
  2. Klikk på navnet ditt øverst i venstre hjørne
  3. Klikke på "Administrasjonsportal" i flervalgs menyen
  4. Klikk på "Invitations" på venstre side på skjermen
  5. Klikk på "Invitations with BankID"
  6. Klikk på "Registrations" til høyre for lenken
    Du får da opp liste med kontakter som venter på godkjenning.
    Kontroller at navn, e-post og eventuell organisasjon er korrekt.

7. Klikk på "Approve" for å gå til godkjenning av kontakten
  8. Klikk på "Approve" for å godkjenne kontakter "Reject" for å avvise kontakter
  9. Godkjente kontakter får e-post varsel at brukeren er godkjent og at de kan logge inn

Vi anbefaler å invitere den godkjente brukeren inn i rom(ene) som din kontakt skal delta i, etter du har godkjent dem, slik at alt er klart til din kontakt når de logger på Verji.

For å lage en registeringslenke følg guiden her: Hvordan lage en Vipps registeringslenke

Stikkord:

Hvordan godkjenne approve registrerings link Vipps lenke sleppe inn godta