Det er to måter å endre tekststørrelse på, enten i Verji eller generelt i nettleseren din.

• For å endre størrelse på tekst i Verji, klikk på navnet ditt oppe til venstre og velg tekststørrelse under "Innstillinger" og "Utseende".
  • For å endre størrelse på tekst i nettleseren, hold inne CTRL-tasten og trykk + eller - for å forstørre eller forminske. Hvis man har ekstern mus med et hjul på så kan man rulle på hjulet mens CTRL-tasten holdes nede.

Stikkord:
tekst skrift størrelse større mindre tilpasse font tekststørrelse